دفاع تمام‌قد شورای شهر از مدیریت شهری در زابل/ طرح جامع نداریم

  • کد خبر : 33776
  • ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۵ - ۱۴:۲۷
دفاع تمام‌قد شورای شهر از مدیریت شهری در زابل/ طرح جامع نداریم

گندم پرس: رئیس شورای شهر زابل معضلات مدیریت شهری در زابل را ناشی از نداشتن بودجه شهرداری دانست و گفت که برای این شهر طرح جامعی وجود ندارد. هادی ارباب رئیس شورای شهر زابل از مسائل مختلفی گفت که شهر زابل با آن درگیر است. وی به جای شهردار زابل که پاسخگوی خبرنگارمهر درباره مسائل پیش روی مدیریت […]

گندم پرس: رئیس شورای شهر زابل معضلات مدیریت شهری در زابل را ناشی از نداشتن بودجه شهرداری دانست و گفت که برای این شهر طرح جامعی وجود ندارد.

هادی ارباب رئیس شورای شهر زابل از مسائل مختلفی گفت که شهر زابل با آن درگیر است. وی به جای شهردار زابل که پاسخگوی خبرنگارمهر درباره مسائل پیش روی مدیریت شهری در زابل نبود، در دفاع از شهرداری زابل، به معضل آبگرفتگی شهر پس از هر بارندگی اشاره کرد و ضمن تکذیب معضلاتی که برای مردم پس از بارش هر بارانی ایجاد می شود، گفت: در روزهای بارندگی تا قبل از ساعت ۶ صبح هر روز، باران از سطح شهر جمع می شد مگر اینکه دوباره باران ببارد. جمع کردن آبهایی که هنوز در کانال ها جاری بود، دو روز زمان برد فقط در یکی دو خیابان مشکل وجود داشت که آن هم به دلیل انسداد مسیر لوله فاضلاب بود وگرنه مشکلی نیست.

ارباب درباره اینکه شهر زابل فاقد مراکز تفریحی است، بیان کرد: ما اکنون در شهر بیش از چهار پارک و مرکز تفریحی بزرگ داریم ضمن اینکه در هر محله ای یک بوستان ۲۰۰ متری نیز ایجاد شده است. سینما «رسالت» یکی از سینماهای خوب شهر زابل است که ۴۰ سال پیش ساخته شده است یک سینما نیز در محل اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی راه اندازی شده است منتها مردم در زابل به سینما نمی روند و چون استقبالی انجام نمی شود سینمای جدیدی هم ساخته نشد.

رئیس شورای شهر درباره میزان مراکز فرهنگی نسبت به میزان جمعیت شهر زابل گفت: یک کتابخانه با چند هزار جلد کتاب در پارک ملت داریم که تا یکی دو هفته آینده افتتاح می شود همچنین ۵ سرای محله در محله های مختلف داریم به خصوص در محله های کمتر توسعه یافته.

ارباب با توجه به اینکه یکی از معضلات شهر زابل کثیف شدن نمای شهر به دلیل دیوار نویسی هاست گفت: دیوارنویسی در شهر خلاف قانون است ما به شدت جلویش را می گیریم مدتی پیش شروع به رنگ کردن و پاکسازی کردیم اما دوباره نوشتند. متاسفانه این روند ادامه دارد. برای این منظور بیلبوردهایی را در سطح شهر نصب کرده ایم تا فضایی برای تبلیغات وجود داشته باشد.

رئیس شورای شهر با تکذیب حضور گسترده دستفروشان در سطح شهر بیان کرد: فروش دارو در سطح شهر و جلوگیری از آن مربوط به شهرداری نیست اما برای حضور دستفروشان و ساماندهی آنها مکانی در نظر گرفته شده است همچنین گشت های شهرداری مرتب در سطح شهر و بازار در حال نظارت هستند اما ممکن است گاهی افراد باز هم دستفروشی در محله های دیگر را ادامه دهند.

ارباب درباره اینکه وضعیت شهر زابل به درستی نشان می دهد این شهر طرح جامع مدیریتی ندارد، گفت: متاسفانه طرح جامعی برای شهر زابل نداشتیم که تحت آن عنوان ساختار مشخصی برای معماری شهر در نظر گرفته شود برنامه ای هم برای آن نداریم و فکری هم نشده است. الان معماری خانه ها براساس سلیقه مردم طراحی می شود. تنها چیزی که شهرداری روی آن اعمال نظر می کند این است که در چارچوب قانون پایان کار را زمانی می دهد که نماکاری خانه ها تمام شده باشد. اما توجهی به اینکه همه نمای خانه ها در یک محله بی ربط با یکدیگر نباشند، نمی شود.

ارباب باز هم در تکذیب این موضوع که در خانه های شهر زابل ذبحی انجام نمی گیرد، بیان کرد: من تا به حال ندیده ام که کسی در خانه اش دام ذبح کند. کار قصابی ها مشخص است. اگر چنین چیزی باشد اندک است و از چشم شهرداری پنهان مانده است اما در حاشیه شهرها ممکن است که این اقدام را انجام دهند که آن هم از چشم ماموران شهرداری و بهداشت دور مانده است. ما در سالهای گذشته بیشترین آمار تب کنگو را داشتیم اما نزدیک به سه سال است که این بیماری کامل از بین رفته است و این موضوع نشان می دهد ذبحی خارج از نظارت مستقیم مراکز بهداشتی انجام نمی شود.

وی عدم برخورد با انسداد معابر توسط برخی از مغازه داران و یا مالکان خانه ها را تایید کرد و گفت: دستفروش ها و یا مغازه ها قسمت هایی از معابر را اشغال می کنند و ما هم نتواسته ایم که صنوف مزاحم را از شهر دور کنیم باید اتحادیه ها همکاری کنند اما نمی کنند. در این قضیه تنها شهرداری نیست که باید با این اقدام برخورد کند. بلکه باید صنوف و اتحادیه ها نیز اقدامی انجام دهند.

ارباب به حاشیه نشینی های زابل اشاره ای کرد و گفت: در ورودی شهرها حاشیه نشین زیاد داریم این مشکل همه شهرهاست. به همین دلیل می خواهیم که سکونتگاه های غیرمجاز را در ۵ محله زابل به عنوان پایلوت ساماندهی کنیم. البته اگر اعتبار آن جذب شود.

وی درباره امکانات شهر زابل در پذیرش گردشگران شهر سوخته و کوه خواجه گفت: در شهر زابل دو هتل آرام و نیمروز وجود دارد که نمی توان گفت ستاره دارند اما درحد قابل قبولی پذیرای مسافر هستند.

ارباب درباره اینکه شورای شهر چقدر از شهردار زابل بابت عملکردش در حوزه مدیریت شهری مطالبه می کند، گفت: از شهرداری براساس توانی که دارد مطالبه می کنیم وقتی می بینیم شهرداری زابل منابع درآمدی زیادی ندارد، که حقوق پرسنل خود را بدهد و از کارهای عمرانی نیز عقب می افتد، نمی توان انتظار زیادی داشت شهرداری ها نهادهای خودگردانی هستند که براساس منابع مختلفی مدیریت شهر را انجام می دهند از جمله عوارض سالیانه کارگاهها و کارخانه ها. اما در زابل حتی یک کارخانه هم وجود ندارد. الان نزدیک به سه ماه است که حقوق پرسنل شهرداری عقب افتاده است چون این هزینه ها از محل درآمد شهرداری تامین می شود. این ضعف قبلا وجود نداشت چون عوارض شهرها جمع می شد و نسبت به جمعیت شهرها و نیازهایشان عوارض را تقسیم می کردند./خبرگزاری مهر

لینک کوتاه : http://gandomkhabar.ir/?p=33776

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 16در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۱۶
  1. آقاى به ظاهر ریس شوراى شهر،آقاى ارباب باکلمات بازى نکن توضیح نده.عمل کن.لطفا

  2. راست میگه “من تا به حال ندیده ام که کسی در خانه اش دام ذبح کند. کار قصابی ها مشخص است. اگر چنین چیزی باشد اندک است.”
    کافی است محله قصابی بیایید از نزدیک ببینید بعدا حرف بزنید
    بنده در این محله زندگی میکنم از نزدیک شاهد هستم که تمامی گوشتی که در قصابی ها هست در داخل حیاط خونشون گاو را میکشند و بعدش هم میارند خیلی راحت بدون دردسر میفروشند

  3. چقدر بعضی از مسئولین این شهر گستاخ ، پر رو و طلبکار هستن !!! نتیجه کار همین افراد مهاجرت تعداد زیادی از مردم از این شهر بوده! اگر یک شهر از همه لحاظ استاندارد باشه و یک شهر زیبا و زنده و پویا باشه آیا باز هم فردی که در سیستان به دنیا اومده حاضر هست زادگاه خودش رو ترک بکنه ! و به شهر دیگری مهاجرت بکنه ! پس از سکوت و مظلومیت مردم سیستان سوء استفاده نکنید اگر بدهکار مردم خود را نمیدانید حداقل طلبکار نباشید! سیستان تبدیل به ویرانه ای شده که اگر چاره و تصمیم کوتاه مدتی برای سیستان گرفته نشه هر روز حال این مریض وخیم تر میشه! در ضمن گوش مردم از این جور بهانه های بنی اسرائیلی و دلیل آوردن ها هم پر هست!

  4. سلام، عالی جنابان عضو شورای شهر برایتان متاسفم، فرافکنی وتکذیب اسناد واضح و مصور واقعا رو می خواهد. زمان رای گیری ادعای نوکری مردم را داشتیدوامروز نوکر شهردارید

  5. سلام
    آقای ارباب و اعضای شورا بعضی چیزها رو در زابل ندیده و انگار به عنوان شهروند زابل نیستند و یا شاید خودشان برای خرید در زابل راه نمیروند..!
    اصلا شاید مشکلات شهری رو به شکل تخصصی نمیشناسن و شاید هم فقط به دهان شهردار مینگرند که چه میگوید تا همانها را بازگو کنند!…
    صد درصد گوشت قرمز زابل از کوچه فرهنگ و پایین تر از تالار خانه معلم و … تهیه میشه و تمام گوشت های گوسفند هم در ورودی زهک و زابل در منازل تهیه و تحویل خریدارها داده میشه ..مگه اینها رو شهردار و شورا نمیبینند؟!
    به نظر من بهترین شهرداران کسانی هستند که در اصالت کارمند شهرداری بوده اند و کارها رو با توجه به قوانین پیگیری میکنن و آقای نوری در اصالت کارمند کمیته امداد دوستمحمد بوده که بعد شهردار شده چون ذهنیت یک سری کارمندان اداره ها مردم داری هست و زیاد به فکر اجرای قوانین نیستند..!
    شورای شهر هم تا به صورت تخصصی کارگروه هایی رو تشکیل نده و به شهرداری برنامه جهت رفع مشکلات ارایه نکنه موفق نخواهد بود …
    که متاسفانه شرایط در عمده شهرداریها و شوراها ی سیستان به همین گونه هست …
    حال زابل باشد ، زهک و یا جای دیگر ..
    در زهک هم شنیدیم شوراها با استیضاح رخشانی کاری رو انجام دادند که خود شوراها هم با گذشت چند ماه و عقب افتادن حقوق و یک سری کارهای دیگر ..به اشتباه خودشون پی و اعتراف کردهداند و این یعنی اقدام یک سری شوراها با تعصب شخصی و بدون در نظر گرفتن منافع عموم و مردم داری و گوش دادن به حرف یک سری ریش سفیدانی که فقط جیب خود و منافع شخصی رو میدیدند و اگه زابل هم درست نمیشه از همین باند بازی و به فکر قومداری اعضای شورا و شهردار هست…
    انشا الله که سیستان درست بشه…

  6. درشهری مثل زابل بعلت عدم نظارت مردم برشورای شهر بهتراست شهردارتوسط دولت انتخاب شود.

  7. سلام
    من متاسففم که بعد از چند دوره ، شوراهای شهر نتونستند یک طرح جامع مدیریت شهری برای شهر داشته باشند.که براساس ان شهر را مدیریت کنند واز این فلاکتی که دران گرفتار شده نجات دهند.من هم به اعضای شورای شهر حق می دهم که چون نه تخصص دارند ونه توان اینکه با افراد اهل فن ومتخصص بنشینند .با تخصص پرستاری ومعلمی .و…… گرچه تخصص های بسیار ارزشمندوقابل احترام درجایگاههای خود هستند،نمی توان طرح جامع شهری تهیه کرد!!!!!!!!!!!!
    از اعضا محترم شورای شهر خواهشمندیم که از افراد متخصص منطقه وسیستانی که کم هم نیستند ودلسوزند دعوت شده ویک کارگروه تشکیل داده واز انها جهت اجرای طرحهای شهری وزیبا سازی شهر کمک بخواهند. از واقعیت نگذریم اخیرا یک حرکت هایی شده ولی این حرکتها باید ادامه دار باشد نه موقتی.ممنون

  8. با سلام . جناب رئیس شورای شهر لطفا واقع بین باشید . شهر زابل در منجلاب بی تدبیری و اغماض و کوتاهی آشکار و روشن مجموعه مسئولین این شهرستان بخصوص شهرداری و شورای شهر غوته ور است و شاهد خرابی مضاعف چهره شهر در تمام زمینه ها هستیم . پس بیایید بجای توجیه کردن کاستی ها و کم کاری ها برای حل معضلات بی شمار شهر اقدام عاجل و شایسته در خور شان مردم صبور و دلیر زابل انجام دهید .

  9. اگر طرح از قبل نداشتید قبول . چرا خودتون طرح با امکانات موجود رو برنامه ریزی نکردید ؟
    یک بسته بذر گل چقدره ؟ ۲۰۰۰ تومان . چند تا بذر داره ؟ ۲۰۰-۳۰۰ تا
    آب و خاک و نیرو هم که دارید. این برنامه ریزی بیشتری نیاز داره ؟
    خداوندا به ما مسئولین دلسوز عطا بفرما

  10. سلام علیکم

    درروز کارگر رییس مرکز بهداشت ازکارگران نمونه تقدیرتشکرکردند هدیه کارگران نمونه بیست هزار تومان به کارگران دادند

  11. انگار این آقا خیابان ۱۴ متری نرفته

  12. کیست در این معرکه رستم دستان شود
    همچو علی شیر خدا یا شه شاهان شود

  13. گویااین آقادرزابل تشریف ندارندوازراه دورنظردادند.راستش باکارکردشورادرزابل باین نتیجه رسیدم که بودونبودشوراتاثیری نداردوشورامثل کارمندشهرداری مجیزگوی شهرداریندوالبته که مردم راهم ….

  14. به گفته سردار سلیمانی ( افراد پاک فقط میتوانند جامعه رو پاک کنند ) افرادی که هدفشون از گرفتن سمت ها در شهرداری و شورا چیز دیگریست هیچ وقت نمی توانند سیستان رو آباد بکنند!!!

  15. یه دفعه بگو اینجا مدینه فاضله ست دیگه!!!!
    خیلی پر مدعا هستی آقای ارباب.

  16. عزیزان
    همین بیان حقایق که طرح جامع نداریم می تواند مستند حقوقی برای طرح شکایت علیه شورا و شهرداری شود
    شهری که چکی و لحظه ای و سلیقه ای پیگیری مسائل و مشکلاتش می شود نوبر عالم است
    چرا شهرداری با برنامه بلند مدت فعالیت نکرده است؟
    الویت و برنامه شهرداری چیست؟
    رکورد انجام خدمات شهرداری چرا بررسی نمی شود؟
    آیا شهرداری توانسته الگوهای برتر شهرداریهای کشور را شناسایی و اجرایی نماید
    چرا نمی تواند قوانین دست و پاگیر زائد اداری را شناسایی و رفع نماید؟
    آیا راهکاری فرهنگی برای مشارکت دادن و نظارت مردم بر عملکرد کارکنان داشته که سبب کاهش هزینه ها و افزایش بهره وری شده باشد؟
    برای فرهنگی شهرداری برای جلوگیری از دیوارنویسی چه بوده است؟
    آیا شهرداری توانسته الگوی کشت و فضای سبز متفاوت و کم هزینه طراحی کند و درختان مثمرثمر کشت و با نظارت شدید از طریق مشارکت مردم بر ابیاری منظم این فضای سبز را حفظ کرده باشد؟
    آیا شهرداری با تولید وعرضه نهال درختان مثمرثمر ارزان هم به گسترش فضای سبز شهری و هم به کسب درامد می پردازد ؟
    آیا شهرداری توانسته است با مشارکت مردم و فعالیت فرهنگی تفکیک زباله را در مبدا انجام دهد و از زباله کسب درامد دائم نماید
    آیا شهرداری توانسته است با نوع آوری هم به ایجاد و رونق کسب و کارهای مردمی و راه اندازی مجدد کارخانجات و ایجاد بازارچه های هفتگی کمک کرده و باهمین حمایتها بیشنرین عوارض و درامدها را کسب نماید ؟
    آیا شهرداری تولیدات ، کشاورزی و ارائه خدمات مردم شهرش را حمایت کرده است ؟
    این عملکردها با شاخص های احساسی سنجیده می شوند یا شاخص های دانشگاهی؟
    چرا طرح جامع و چشم انداز شهرداری زابل توسط دکتر خمر بررسی و تصویب نشد؟