معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: برای پذیرایی شب یلدا به جای غذاهای چرب و شیرین و پرنمک و تنقلات فاقد ارزش تغذیه‌ای، بهتر است از میوه­‌های تازه و مغزهای بی‌­نمک استفاده شود.       به گزارش گـــنـدم خـــبـر از زاهدان به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی […]

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: برای پذیرایی شب یلدا به جای غذاهای چرب و شیرین و پرنمک و تنقلات فاقد ارزش تغذیه‌ای، بهتر است از میوه­‌های تازه و مغزهای بی‌­نمک استفاده شود.

 
 
 

به گزارش گـــنـدم خـــبـر از زاهدان به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی زاهدان، مهدی طباطبایی اظهار کرد: میهمان‌نوازی از ویژگی‌های اصیل ایرانیان است و مسلماً در شب یلدا نیز این مهم اجرا می­‌شود اما باید توجه داشت که ارج نهادن به میهمان، از طریق عرضه­ غذاهای سالم و عدم ارائه­ خوراکی‌های زیان‌بار تحقق می­‌یابد.

 

 

 

وی تأکید کرد: برای پذیرایی شب یلدا به جای غذاهای چرب و شیرین و پرنمک مانند انواع شیرینی­ها و آجیل شور و تنقلات فاقد ارزش تغذیه‌ای، از میوه­‌های تازه و مغزهای بی­نمک (مانند پسته، بادام، فندق، بادام­ زمینی و سایر مغزهای غیر شور) استفاده شود و با توجه به اینکه تنقلات و خوراکی‌های شب یلدا حاوی مقادیر زیادی کالری است بنابراین لازم است مردم نکات تغذیه‌ای  را رعایت کنند.

 

 

 

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان به برخی بیماران مانند بیماران کلیوی و دیابتی توصیه کرد بهتر است از قندهای ساده، انواع مغزها و شیرینی‌ها به مقدار تجویز شده در برنامه غذایی آنها استفاده کنند و افرادی که دارای تری گلیسیرید خون بالا هستند، بهتر است از مصرف مغزهای چرب مانند پسته، بادام و گردو خودداری کنند.

 

 

 

وی تأکید کرد: بیماران کلیوی مراقب مقدار مصرف مایعات باشند و کمتر از هندوانه استفاده کنند.

 

 

 

طباطبایی تصریح کرد: شیرینی‌ها، کاکائوها و شکلات‌های دارای انرژی و چربی بالا هستند، بهتر است که در ترکیب مواد خریداری شده شب یلدا کمتر از آنها انتخاب شود.

 

 

 وی ادامه داد: مصرف میوه باعث برآورده شدن نیازهای بدن به مواد معدنی و ویتامین‌های مختلف می‌شود و بهتر است از میوه‌هایی مانند انار و هندوانه که  سرشار از ویتامین C، است، استفاده شود.

به اشتراک بگذارید :

مطلب قبل و بعد
مطالب مشابه