تاریخ : پنج شنبه, ۱۸ خرداد , ۱۴۰۲ Thursday, 8 June , 2023

احیاء تالاب هامون و باز شدن هدفمند مرز راه علاج مشکلات

  • کد خبر : 43536
  • ۰۳ شهریور ۱۳۹۶ - ۱۷:۰۰
احیاء تالاب هامون و باز شدن هدفمند مرز راه علاج مشکلات

گـنــدم خـبــر: خطبه های نماز عبادی سیاسی و پر صلابت شهر بنجار به امامت امام جمعه معزز شهر بنجار حضرت حجه الاسلام و المسلمین حاج آقا پارسا برگزار شد.   حجت الاسلام پارسا در خطبه اول به اهمیت و شرایط سبک زندگی مورد تاکید مقام معظم رهبری پرداخت که اگر زندگی براساس اسلام و تعالیم قرانی […]

گـنــدم خـبــر: خطبه های نماز عبادی سیاسی و پر صلابت شهر بنجار به امامت امام جمعه معزز شهر بنجار حضرت حجه الاسلام و المسلمین حاج آقا پارسا برگزار شد.

 

حجت الاسلام پارسا در خطبه اول به اهمیت و شرایط سبک زندگی مورد تاکید مقام معظم رهبری پرداخت که اگر زندگی براساس اسلام و تعالیم قرانی بوجود بیایید آسیب و معضل اجتماعی نخواهیم داشت و جوانان در تشکیل زندگی مشترک چند اصل را باید رعایت کنند: ۱_ انتخاب همسر مناسب ۲_ تفاهم و مشورت به همدیگر ۳_ گذشت و ایثار در برابر بد اخلاقی ها ۴_ سعه صدر و طاقت شنیدن حرف مخالف .۵_ کمک کردن به همدیگر در کارها.

 

وی در خطبه دوم بعد از سفارش به تقوای الهی ،به بیان چند مناسبت هفته پرداخت: ۱_ تبریک روز کارمند و تقدیر از زحماتشان و ضرورت تکریم و جایگاه ارباب رجوع هنگام مراجعه به ادارات ۲_ دوشنبه ۶ شهریور سالروز شهادت زائران خانه خدا در سال ۶۶ و ضمن درود به روح ان شهیدان و به امیدی نابودی وهابیون ، چهارشنبه روز شهادت شهیدان رجایی و باهنر به دست منافقان و درود به روح این عزیزان .

 

وی در ادامه افزود: همه مسئولان باید راه و روش شهید رجایی را ادامه بدهند و ساده زیستی و سعه صدر و تحمل مشکلات و ایثار را در روش مدیریتی خود قرار دهند و الحمدلله در هفته دولت طبق اعلام فرمانداری محترم ۴۵۵ طرح با اعتبار ۲۰ میلیارد هزینه شده که جای تقدیر و تشکر دارد و دولت باید خدمات خود را به مردم طبق فرمایش امام راحل اطلاع رسانی کند و این کارهای انجام شده میان مدت و بلند مدت هست ولی چیزی که امروز مردم ما به شدت به آن نیاز دارند کارهای کوتاه مدت هست که به فکر معیشت و رونق اقتصادی مردم باشند چرا که در صورت فقر و ناداری دین مردم در خطر می افتد .طبق حدیث شریف کاد الفقر ان یکون کفرا .

 

امام جمعه شهر بنجار تصریح کرد: راه علاج مشکلات و نابودی فقر احیاء تالاب هامون و باز شدن هدفمند مرز هست چرا که مرز همه جا فرصت هست نه تهدید و ان شاء الله در طول ۴ سال آینده دولت محترم برای معیشت مرزنشینان و رونق اقتصادی منطقه قدمهای بهتر و محکمتری بردارد و کارنامه خوبی از خود به یادگار بگذارد .

 

وی به شروع دوره جدید شورایی اشاره کرد و گفت: اعضای محترم شوراها باید مهمترین عامل موفقیت خود که اتحاد و همدلی و همفکری هست مد نظر داشته باشند و لو اختلاف سلیقه داشته باشند و به دنبال مسائل سیاسی نباشند و فکر و ذهنشون فقط حل مشکلات عدیده مردم باشد تا شرمنده مردم نباشند .

لینک کوتاه : http://gandomkhabar.ir/?p=43536
  • دیدگاه‌ها برای احیاء تالاب هامون و باز شدن هدفمند مرز راه علاج مشکلات بسته هستند

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰

دیدگاهها بسته است.