معاون تأمین آب و آبرسانی شرکت آب و فاضلاب روستایی استان امروز جمعه مورخ ۲۶\۳\۹۶ از روستاهای دچار افت فشار شدید و بعضا ” بی آب شهرستان نیمروز بازدید بعمل آورد.
به گزارش گـنــدم خـبــر از نیمروز: در این بازدید که مدیر امور آب وفاضلاب روستایی شهرستان نیمروز نیز حضور داشت از نزدیک با دهیار و تعدادی از اهالی روستای محمدآباد لورگ باغ در خصوص مدیریت بر برداشت آب از شبکه و همکاری در کنترل شبکه مشورت کردند.
در این بازدید مقرر گردید علاوه بر آبرسانی سیار توسط ماشین آتش نشانی که از طرف فرمانداری شهرستان نیمروز جهت آبرسانی سیار برنامه ریزی گردیده بود ،تانکر آبرسانی سیار شرکت نیز با هماهنگی دهیار روستاهای مورد نظر آبرسانی سیار به روستاها را در حوزه این شهرستان انجام دهد.
لکزائیان پور در دیدار با مردم بر همکاری آنان در مصرف صحیح آب و صرفه جویی اهالی محترم روستاهای سایر نقاطی که از آب با فشار بالا بهره مند اند تأکید نمود.
آن نماینده محترم که فقط شعار می داد که دست حرامخوران را قطع میکنم کجاست حالا چطور زورش به معلمان فقط میرسد که ادعا دارد که چندین شکایت از معلمان بخاطر تنبیه بدنی داریم بخدا جای بسی تاسف و ننگ است بر ما چطور شد آن همه حمایتی که ازطرف قشر فرهنگی برای ارتقاء جایگاه فرهنگیان شدید به این زودی فراموش کردید ولی ای کاش آن روزی که معلمان بر حمایت از شما بلند شده بودند این ضربالمثل از ماست که بر ماست را هم مرور می کردند ای کاش از عزل و نصب های بی جا و کسانی که شما باعث آن شدید که توسط دولتمردان جدید عزل بشوندهم یک زره زبان باز می کردید که چرا یک عده از کارمندانی که بخاطر حمایت از یک کاندیدای خاص پشت سرتان به راه افتادند و حال عزل می شوند جرات و قدرت دفاع از آنها را هم داشتی آقای نمایند باغیرت و با ادعا اما به ظاهر که فقط شکایت از قشر ضعیف معلمان را می بینی