تاریخ : جمعه, ۱۹ خرداد , ۱۴۰۲ Friday, 9 June , 2023

برق سیستان و بلوچستان، دولت را گرفت!

  • کد خبر : 42708
  • ۱۶ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۵:۱۳
برق سیستان و بلوچستان، دولت را گرفت!

حرارت گرمای هوای سیستان و بلوچستان بالاخره به دولت رسید و وزیر نیرو را به استان کشاند.   به گزارش گـنــدم خـبــر به نقل از روزنامه سیستان و بلوچستان، وزیر نیرو در سفر یک روزه خود به جنوب استان در شورای اداری نیکشهر گفت: از مشکلات گرمای طاقت فرسا در چند روز اخیر مطلع بودم و […]

حرارت گرمای هوای سیستان و بلوچستان بالاخره به دولت رسید و وزیر نیرو را به استان کشاند.

 

به گزارش گـنــدم خـبــر به نقل از روزنامه سیستان و بلوچستان، وزیر نیرو در سفر یک روزه خود به جنوب استان در شورای اداری نیکشهر گفت: از مشکلات گرمای طاقت فرسا در چند روز اخیر مطلع بودم و دستورات لازم برای رسیدگی نیز صادر شده است با این وجود لازم دیدم برای بررسی بیشتر شخصا در جمع مردم و مسئولان سیستان و بلوچستان حضور پیدا کنم.

 

گرمای بی سابقه یا کم سابقه بالای ۵۰ درجه دمای هوا در استان شرایط زندگی را دشوار کرده است تا حدی که فریاد ناتوانی کولر ها را هر کور و کری می شنود.

 

شرایط طاقت فرسای استان نه تنها روزه داران را به زانو در آورد بلکه جان پرندگان و حتی احشام را گرفت و تعدادی از این حیوانات بی گناه براثر تشنگی و حرارت بالای دمای هوا تلف شدند. البته نباید از حق گذشت.

 

مردم استان در این شرایط همچنان روزه دارند و به هیچ عنوان حرارت وحشتناک دمای هوا سبب روزه خواری نشده است و صائمان همچنان پیشانی بر آستان دوست دارند.

 

وزیر نیرو اگرچه همه چیز را موکول به تصمیم هیئت دولت کرد ولی گمانه زنی ها حاکی از آن است که تصمیم دولت در خصوص تعرفه برق از حرارت مردم استان خواهد کاست.

 

مردم منتظر تصمیم دولت در خصوص تعرفه برق استان هستند.

این انتظار را خبر وزیر نیرو تشدید کرده است.

 

وزیر نیرو گستردگی و پراکندگی استان را از مشکلات پیش رو برای خدمات رسانی بهتر دانست و گفت: اقدامات انجام شده برای حل مشکلات فراوان سیستان و بلوچستان تاکنون کفایت نمی کند و این استان همچنان دچار مشکلات فراوان در حوزه برق وآب است.

 

به گزارش روابط عمومی استانداری، صحبت از احداث نیروگاه ۸۰۰ مگاواتی برق با سرمایه گذاری خارجی در استان نیز گویا راه حلی برای تامین ولتاژ مورد نیاز این استان است اما چیت چیان از این که کی و کجا این وعده به سرانجام برسد حرفی نمی زند.

 

گرمای هوا نه فقط افت ولتاژ و قطعی برق را برای مردم این استان رقم زده است، بلکه سبب از دست رفتن منابع اصلی آب در جنوب استان شده است از همین روست که استاندار نیز در جلسه شورای اداری نیکشهر در حضور وزیر نیرو از تبخیر ۶۰ درصد آب سد پیشین خبر داد و گفت: تبخیر ۵۰ تا ۶۰ درصد آب سد پیشین در پایین دست با توجه به شرایط اقلیمی و کمبود منابع آبی قابل پذیرش نیست.

 

علی اوسط هاشمی که معتقد است قطره قطره آب در این منطقه نقش حیاتی دارد بهره برداری از منابع آبی در پایین دست سد ها را یک ضرورت دانست.

 

وی به چند درخواست اساسی و مهم برای رفع مشکلات ناشی از افت فشار ولتاژ برق و کم آبی در استان اشاره کرد و گفت: کاهش تعرفه برق از ۲ ماه به ۶ ماه گرمسیری ۱ و از منطقه عادی به ۳ ماه گرمسیری ۳ و از ۶ ماه گرمسیری ۱ به ۳ ماه گرمسیری ۲ انتظار می رود.

 

وی ادامه داد: از دولت انتظار می رود با توجه به شرایط اقلیمی برای مصرف برق در سیستان و بلوچستان با کاهش تعرفه، استثنا قائل شود.

 

بالاخره سفر یکروزه به پایان رسید اما همچنان مردم منتظر تصمیم دولت در خصوص تعرفه های برق این استان هستند.

لینک کوتاه : http://gandomkhabar.ir/?p=42708
  • دیدگاه‌ها برای برق سیستان و بلوچستان، دولت را گرفت! بسته هستند

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰

دیدگاهها بسته است.