گـنــدم خـبــر: بعد از ناتوانی در حفظ اسامی افراد ثبت نام کننده در پنجمین مرحله شورای اسلامی شهر و روستا اینبار ناتوانی هیئت اجرایی به تخلفات تبلیغاتی کاندیداها در زابل رسیده است.
جناب فرماندار گویا در خواب به سر می برید و یا شاید ناتوانی امروز هیئت اجرایی و نظارت بر تخلفات انتخاباتی هم مقصرش دولت قبل است؟؟
این روزهها تب و تاب انتخابات با بی اخلاقی های فراوانی روبرو است متاسفانه عدم نظارت صحیح باعث نصب بنرهای مختلف، چسباندن پوستر و آویزان کردن آن ها در تمام شهر دیده می شود که تخلف محسوب می گردد.
دوستان ما در ستاد انتخابات خواب تشریف دارند خدا کُند خوب بخوابند که لااقل در زمان شمارش آرا مثل دوره قبل خوابشان نگیرد.
درود بر شما و تذکر بجا و به موقع
برادر محترم کسی که شرکت کرده است درانتخابات بگونه ای باید خود رابه مردم بشناساند نمی تونه بره بخابه ومردم روز انتخابات بهش رای بدن من فقط با این نحوه عکس چاپ۱ کردن و فضایی شهر و ایجاد مزاحمت برای متصدیان نظافت شهر مخالفم بهتر نبود به همین بنرها بسنده میکردید