گـنــدم خـبــر: نمازجمعه شهربنجار به امامت امام جمعه موقت شهربنجار حاج آقا عارفی اقامه شد.
خطیب نمازجمعه بنجار در خطبه اول بعد از سفارش به تقوای الهی انجام واجبات و ترک محرمات مطالبی راجع به اهمیت نماز بیان کرد و گفت: نماز ساده ترین زیباترین و عمیقترین رابطه انسان با خداست نمازی که کلید قبولی تمام اعمال است و تمام کارها در پرتو نماز قبول می شود امام علی(ع) میفرماید بهترین وقت خود را برای نماز قرار بدهید و نماز با حضور قلب انسان را از گناه باز میدارد و در ادامه گفت چه کارهایی باید انسان انجام بدهد تا نمازش لذت بخش شود؟
۱- تحکیم مبانی اعتقادی ۲_شناخت خدا ۳_ مطالعه و تحقیق ۴_ شمارش نعمتهای خدا ۵_ احساس نیاز نسبت به نماز ۶_ یادآوری برکات نماز و … چه مواردی موجب می شود که انسان در نماز سستی و کاهلی کند ۱_ دوست بد ۲_ تبلیغات و القائات دشمنان ۳_جهل و نادانی از احکام نماز ۴_ تنبلی و تن پروری ۵_ احساس بی انگیزگی ، وطفره رفتن از نماز قرآن کریم می فرماید انجام نماز و سفارش کردن و ترغیب دیگران به نماز این جز ویژگی انسانهایی هست که خدا ترس اند.
حجت الاسلام و المسلمین عارفی در خطبه دوم به دو مناسبت مهم اشاره کرد و گفت: ۱_ دوشنبه سالروز ولادت حضرت علی اکبر و روز جوان…امام حسین (ع) می فرماید :اشبه الناس برسول الله خلقا و خلقا و منطقا و در ادامه گفت: حضرت علی اکبر در همه ابعاد بهترین الگو برای جوانان است. پیامبراکرم (ص) به امام علی (ع) فرمودند ۴ چیز را در یاب ۱-جوانی ات را پیش از پیری دریاب ۲-سلامتی ات را پیش از بیماری ۳-ثروتت را پیش از فقر ۴-زندگی ات را پیش از مرگ و در ادامه به فرموده ای از پیامبر اکرم(ص) اشاره کرد که فرمود دو سوم دینتان با ازدواج در جوانی درامان خواهد بود و ایشان خانواده ها را توصیه به امر تسهیل در ازدواج جوانان کرد و بیان داشت که خانواده ها سختگیری نکنند و از چشم هم چشمی پرهیز کنند و مناسبت بعدی جمعه نیمه شعبان سالروز ولادت امام زمان عج الله است در روایت داریم که امام زمان ارواحنافداه در روزی ظهور میکند که نیمه شعبان مقارن باشد با جمعه و امسال نیمه شعبان با روز جمعه مقارن است و دعا کنیم امسال سال ظهور باشد.
وی گفت: در بحث انتخابات مردم را سفارش به پرهیز از قومیت گرایی ها فامیل گرایی ها کرد و یک هشدار و اظهار تأسف داشت نسبت به یکی از نمایندگان سیستان در مجلس و گفت نمایندگان حق ندارند به نفع حزبی یا گروهی و یا مطابق سلیقه های شخصی به نمایندگی از مردم سیستان از این موقعیت سو استفاده کند و یا طرفداری از حزب یا گروهی را بکند و قطعا محکوم است و سیستان و سیستانی نمی پذیرد.
وی اظهار داشت: پایان از حادثه دردناک فرو ریختن معدن در آزاد شهر استان گلستان اظهار تأسف کرد و گفت این حادثه نشانه بی تدبیری مسئولین است واین ضایعه دردناک واندوهناک رابه خانواده ها ی محترم جانباختگان تسلیت گفت وعلو درجات را برای آنان از خداوند متعال درخواست نمود.
منظورتون اقای کیخا است واقعا براش متاسفم هستم ایشان دنبال منفعت خودشه بیچاره مردم سیستان
ایشان در بهترین منطقفه تهران زندگی میکنه و به تازگی دخترش رو برای تحصیل در رشته دندانپزشکی به کشور مجارستان فرستاده بهچه قیمتی به قیمت مردن مردم سرزمینش اصلا به فکر مردم فقیر نیست