تاریخ : یکشنبه, ۱۴ خرداد , ۱۴۰۲ Sunday, 4 June , 2023

نـامـه گـلایه آمیـز نیشگـون به دکـتـر ظـریـف

  • کد خبر : 25877
  • ۲۴ تیر ۱۳۹۴ - ۰:۲۰
نـامـه گـلایه آمیـز نیشگـون به دکـتـر ظـریـف

نیشگون برای اینکه نشان دهد در همه زمینه ها همه فن حریف است و از رقبای انتخاباتیش چیزی کم ندارد ( اشاره به اظهار فضل این روزهای کاندیداهای احتمالی در خصوص زمین وزمان) نامه ای به دکتر ظریف نوشته و علاوه بر دست مریزادی که به وی گفته , گلایه های را نیز مطرح  کرده […]

_______20140111_1646593349 نیشگون برای اینکه نشان دهد در همه زمینه ها همه فن حریف است و از رقبای انتخاباتیش چیزی کم ندارد ( اشاره به اظهار فضل این روزهای کاندیداهای احتمالی در خصوص زمین وزمان) نامه ای به دکتر ظریف نوشته و علاوه بر دست مریزادی که به وی گفته , گلایه های را نیز مطرح  کرده است.

متاسفانه نیشگون ما هم , کارش شده , مانند بسیاری از مدیران و عالمان بی عمل و فقط خوب حرف میزند و خوب نامه می نویسد , اخر یکی نیست به این نیشگون بگوید , برادر من نامه نوشتن که دردی را دوا نمی کند که تو تلاش کرده ای زودتر از دیگران نامه بنویسی , حتما فردا هم میخواهد در ایام انتخابات بگوید به فلانی و در فلان مساله اولین نامه را من نوشتم !!!!!!!

 

حکایت-های-نیشگون

 

 نیشگون : سلام
آقا جان این هم مذاکرات (1+5) که 22 ماه شده بود آب و نان مردم … حتی مدیران روابط خارجی که هیچ ، بلکه دولت را آن قدرسرگرم  کرده که یارانه ها را هم الان چند ماهی است با تاخیر واریز می کنند.
اینکه نتیجه این توافق خوب بوده یا بد بحثی است که با نظارت رهبری و مجلس و شورای امنیت ملی انشاء الله ختم به خیر خواهد شد اما از آن جا که ما هم برای خودمان کسی هستیم و می خواهیم کاندیدای نمایندگی مجلس بشویم لازم دیدیم دانش سیاسی خود را به مردم نشان دهیم و ایضاَ به رخ رقبای انتخاباتی خود بکشیم و نکات مهم نیشگونی خود را در نامه ای به گروه مذاکره کننده و در راس آن ها وزیر امور خارجه ابلاغ!!!! کنیم:
ظریف جان سلام!
امیدوارم حالت خوب باشد و هرنوع کسالت از جمله کمردرد معروف مذاکره ای از وجود تو و همکاران دور باشد(ببخش تو خطابت می کنم آخر توی این 22 ماه حسابی با تو احساس نزدیکی می کنم) و آرزو می کنم همچنان آن خنده معروف بر روی لبانت باشد.
محمدجواد عزیز:
همین الان یادآوری کنم که به محض رسیدن به ایران بروی و دست رهبر وتک تک مردم را به خاطر ایستادگی قدرتمندانه و رهنمودهای آگاهانه ببوسی یادت نرود دوست من . آخر چنین ایستادگی مردمی و پیوند رهبری و مردم را در هیچ جای دنیا نمی توانی پیدا کنی…
ظریف لبخند به لب بین المللی!
اگر چه هنوز تا امضاء توافق نامه نهایی که باید به تصویب مجالس کشورها برسد باقی مانده اما این که چشم «نتانیاهو» و دوستانش تا این جا کور شده جای تشکر دارد و باید به تو و همکارانت دست مریزاد گفت هرچند که هرلحظه باید منتظر «دبه در آوردن» متخصص رنگ عوض کردن همان «باراک» آمریکایی که به جای «اوباما» بیشتر «با اونا» (صهیونیستها) است باشیم و امیدوار به این که در طول مسیر«اسبش را عوض نکند» اما به هرحال هم تو و همکارانت و هم مردم غیرتمند ایران خسته نباشید.

ضمنا باید بگویم طی این 22 ماه بود که جهان فهمید این تازه «ظریف»ملت ایران است که فتیله آن همه مدعی را پیچیده و تلاش کنند مواظب رفتار خود باشند تا با «خشن » مردم ایران مواجه نشوند  که آن وقت دیگر ….

 

گلایه های نیشگون از دکتر ظریف
اما آقای ظریف می خواهم به عنوان نیشگون حامی دردمندان  کمی هم از تو گله کنم :
آخر پدر من !!! برادر من!!! بیکار بودی هی رفتی …. هی آمدی … هی حرف زدی … هی غصه خوردی و هی کمردرد!!! گرفتی که این توافق حاصل شود؟؟؟؟
بالاغیرتا محمدجواد جان نان بری کار خوبی است ؟ و تو الان خوشحالی که نان بعضی ها را بریدی؟؟؟ فکر این را نمی کنی که برخی افراد با این توافق از عرش به فرش افتاده اند ؟؟؟

حالا تکلیف سبزی فروش سر چهارراه شهربانی چه می شود که نمی تواند سبزی خوردن خود را به بهانه تحریم گران کند؟؟؟

حالا دیگر به چه بهانه ای  مدیران عزیز کوچه ها را آسفالت نکنند و کوچه هایمان پر چاله و چوله بماند؟؟؟

حالا دیگر دوستان به چه بهانه ای شهریه های مدارس غیر دولتی و ایضا مشارکت مردمی در مدارس دولتی را اجباری اضافه کنند؟؟؟

اصلا برخی از مدیران کوتاهی های خود را در نبود تحریم به گردن چه کسی بیندازند؟؟؟ آقای همیشه لبخند بر لب تو که لبخند خیلی از مدیران را بر لبانشان خشکاندی !!!! مگر نمی دانی دوام خیلی از این ها به تحریم بسته بود؟؟؟؟

کاش حالا که این طوری نان شان را آجر کردی بایک بسته حمایتی مثل سبد کالا یا افزایش یارانه از شیر فروش و سبزی فروش و پوشک فروش غیره حمایت کنی!!!

راستی گفتم یارانه جواد جان لطفی بکن و به دوستان مسئول بگو این یارانه ها کمی زود تر واریز کنند ممنون می شویم آخر می دانی قبض های آب و برق و … آمده و به مرحله قطع شدن هم رسیده اما هنوز از یارانه خبری نیست….

مواظب خودت و همکاران پر تلاشت باش
التماس دعا ـ نیشگون

لینک کوتاه : http://gandomkhabar.ir/?p=25877

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 4در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۴
  1. وایضاًآقای ظریف شماکه پشت ابرقدرتهارابه خاک مالیدی ،آیاتوان گرفتن حق آبه سیستان رازهمسایه…مانداری؟؟؟؟مطمئناًداری پس اقدام عاجل نماکه پی آمد ویرانی سیستان ومهاجرت مردم (تنگه احدایران)راتصورنتوان نمود

  2.  آقای ظریف, نتایج این احد نامه واقعاً تکان دهنده است ولی‌ حالا که همه خواسته‌های آنها را برای حداقل ۲۵ سال پذیرفتیم و در واقع راه آلمان و ژاپن بعد از جنگ جهانی دوم را در پیش گرفتیم، امید که در اقتصاد، سیاست و روابط خارجی‌ راه آنها را نیز در پیش بگیریم تا حداقل مانند آنها از مزایای چنین محدودیت‌های شدیدی نیز توانسته باشیم استفاده کنیم نه اینکه ‌آش نخورده و دهان سوخته بشیم، دیگر اجحاف تاریخی به رفاه ملت ایران کافی‌ است… بیشتر از ۳۰ سال مانند کوبا ، بورکینافاسو ، کره شمالی ، سوریه ، لیبی و سودان ،راه مقابله را انتخاب کردیم، اینبار راه معمله را بیا زما ییم… مانند فردی نباشیم که خلع سلاح شده و در زندان انفرادی است ولی‌ همچنان برای دیگران خط و نشان می‌کشد( مثل صدام ، بشار اسد و قذافی ). ظلم است به این ملت و ۶ میلیون جوان بیکاری که دارند میسوزاند!

  3. آخه کدوم ایستادگی ! کدوم مقاومت ! کدوم دستاورد؟ 95 درصد ذخیره اورانیوم خود را باید به کشور دوست و برادر خائن و از پشت خنجر زن روسیه تحویل بدهیم ! کاملا خلع سلاح شدیم ! استراتژی دولت باید این باشه که همین فردا جواب خیانتهای روسیه را بدهیم و به این دشمن دیرینه ایران و جهان اسلام پشت بکنیم و با آمریکا متحد بشویچونکه ما با آمریکا منافع مشترک داریم و همین الان هم متفقا با داعش در حال نبرد هستیم . ما با آمریکا مشکلی نداریم فقط یک مسئله مربوط به کودتای 28 مرداد می باشد که به این مورد دولت آمریکا اعتراف کرده و معذرت خواهی کرده است البته برای آن کودتا دلیل موجه داشته و اگر کودتا نمی شد الان کشور به دست توده ای ها افتاده بود وچه بسا مثل کره شمالی یا کوبا می شدیم! دشمن اصلی ما روسیه می باشد که از بابت نیروگاه معیوب و از رده خارج بوشهر چیزی حدود 200 میلیارد دولار ما را دوشیده است ! فریاد هر ایرانی : مرگ بر روسیه

  4. بازار خیلی ها جمع شد بساط خیلی ها پهن شد!!!!!!!!!!!