مسمومیت پنج نفر با گاز در شهرستان نیمروز

  • کد خبر : 45129
  • ۱۸ آذر ۱۳۹۶ - ۸:۱۱
مسمومیت پنج نفر با گاز در شهرستان نیمروز
رئیس شبکه بهداشت و درمان نیمروز گفت: در پی سرد شدن هوا در شهرستان نیمروز پنج نفر با گاز دی اکسید کربن در این شهرستان مسموم شدند.

عبدالعزیزمیرخزیمه اظهار داشت: در پی تشدید سرمای هوا، خانواده پنج نفره ای در روستای ده نو از توابع شهرستان نیمروز که برای گرم کردن منزل خود از سوخت زغال استفاده کرده بودند دچار مسمومیت با co شدند.

 

وی افزود: افراد این خانواده پس از اینکه احساس می کنند دچار مسمومیت شده اند مقارن با ساعت ۱۸ و ۵۵ دقیقه شامگاه جمعه به پایگاه اورژانس ادیمی مراجعه می کنند.

 

میرخزیمه تصریح کرد: تیم امدادی حاضر در پایگاه بلافاصله اقدامات درمانی اولیه جهت مصدومین را آغاز می کنند و مراحل درمان بیماران فوق را به سرعت طی می کنند.

 

وی ادامه داد: با توجه به سرمای هوا و نیاز به گرم کردن منازل افراد تمامی جوانب احتیاط را رعایت کنند تا به بهای گرم کردن منزل جان خود و خانواده را در معرض خطر قرار ندهند.

 

میرخزیمه تصریح کرد: استفاده از وسایل گرمایشی استاندارد و همچنین اجتناب از آوردن زغال روشن شده در منزل جهت گرم کردن ضروری است.

 

وی تاکید کرد: افراد با رعایت توصیه های ایمنی و نکاتی که در این راستا از سوی رسانه ها اعلام می شود می توانند زمستانی کاملا ایمن را پشت سر بگذارند./اوشیدا

لینک کوتاه : http://gandomkhabar.ir/?p=45129
  • دیدگاه‌ها برای مسمومیت پنج نفر با گاز در شهرستان نیمروز بسته هستند

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰

دیدگاهها بسته است.