شهرگندمـــ : جامعه شناس و استاد دانشگاه آزاد زاهدان گفت: مسئله اطلاعات و رسانه باید در جامعه ما تقویت و گسترش یابد.
به گزارش شهرگندمـــ به نقل از نسیم :دکتر احمد پیشهور امروز در جلسه استانداری و در بین مسئولان روابط عمومیهای سیستان و بلوچستان با اشاره به این نکته که توانایی و قدرت رسانه ناشی از آگاهی و اطلاعات از دید تخصصهای مختلف است، اظهار داشت: آمریکا به دلیل توانایی و آگاهی رسانهای اسرائیل، گروگانی در دست اسرائیل است.
وی افزود: در جامعه آمریکا، برنامه دانشگاهی و آموزشی ممکن نیست اجرا شود و به یک ضعف دولت و کشور اسرائیل بپردازد چراکه به صورت صدای مظلومیت یهودی و اسرائیل را بلند میکنند و واقعیت این امر به علت آگاهی آنها (اسرائیلیها) و مراقبت از منافع خودشان است آمریکا را به طور کامل تحت نظر دارد و آنچه لازم باشد به کار میگیرد و در واقع نوعی گروگان در دست اسرائیل است.
این جامعه شناس سیاسی بیان کرد: حتی رؤسای جمهور این کشور نیز در خدمت آنها هستند و تمام سعیشان بر این است که مبادا این جمعیت 6 تا 7 میلیونی ناراحت و آزرده شوند یا انتقادی از آنها صورت گیرد چراکه روز انتخابات ریاست جمهوری سرنوشتشان به خطر میافتد.
پیشهور عنوان کرد: تنها این جمعیت چند میلیونی مطرح نیست بلکه علت سرمایهگذاریهایی است که انجام شده است به طوری که تمام جراید، روزنامهها و رسانههای مهم آمریکا در مالکیت یهودیهاست و این آگاهی و پیگیری مسائل اسرائیل است که آن را توانا کرده است.
وی تصریح کرد: اگر رسانه در یک جامعه تقویت نشود و به مقام واقعی خود دست نیابد، آن جامعه نمیتواند از نیرومند بودن سخن بگوید اما در هر کشوری که رسانه قوی است، آن کشور دارای قدرت است.
این جامعه شناس گفت: در جامعه ایران سرانه مطالعه کم است و مسئله مطالعه باید نوعی آموزش و عادت دادن افراد جامعه باشد و این را باید از کودکی آغاز کنیم و نیاز به کارهای بنیادین در زمینه مطالعه داریم.
پیشهور افزود: مسئله اطلاعات و رسانه حائز اهمیت است اما ما از این نظر فقر هستیم، تیراژ روزنامهها بسیار پایین است و ما باید یک مقایسه در مورد قالب روزنامهها با روزنامههای کشورهای دیگر داشته باشیم و در فکر جلب توجه عدهای خاص نباید باشیم بلکه باید در فکر آگاهی دادن به آحاد مردم باشیم.
وی بیان کرد: در جهان امروزی که همه به دنبال آگاهی و گسترش رسانههایشان هستند، اگر بخواهیم از این موضوع چشمپوشی کنیم، ضعیف خواهیم شد و اگر میخواهیم قوی شویم، باید اطلاعات و رسانه را در جامعه تقویت کنیم و گسترش دهیم و اگر واقعیتها در جامعه به درستی جا بیفتند، بسیاری از مشکلات حل میشود.
این استاد دانشگاه به دورانهای کشاورزی با قدمت هزاران ساله، دوران صنعتی با عمری در حدود 230 سال، دوران ارتباطات با قدمت حدود 30 سال اشاره کرد و گفت: همه این دورانها پشت سر گذاشته شدهاند و از آغاز سال 2000، در دوران و عصر اینترنت هستیم.
پیشهور افزود: از 2 تا 3 سال گذشته، صدای پای دوران دیگری به گوش میرسید اما قطعیت پیدا نکرده و در آینده نزدیک مسئله این دوران نیز مشخص خواهد شد و بعد از آن نیز عمر دورانها کوتاهتر نیز میشود و در سالهای آتی، به دلیل توانایی ذهنی و فکری بشر، ابداع و خلاقیت، توانایی عملی انسان و… شاید به جایی برسیم که هر سال یک دوران را داشته باشیم.