گندمـــ پرس : رئیس اداره راه و شهرسازی شهرستان زهک اظهار کرد : طی عملیات ماسه روبی و حمل ماسه های روان در روز گذشته محور ارتباطی بیش از 40 روستا در شهرستان زهک از خطر مسدود شدن رهایی یافت.
به گزارش گندمـــ پرس به نقل از روابط عمومی اداره کل راه و شهرسازی استان سیستان و بلوچستان ، ابراهیم شفیعی مقدم گفت : طی عملیات ماسه روبی و حمل ماسه های روان در روز گذشته محور ارتباطی بیش از 40 روستا در شهرستان زهک از خطر مسدود شدن رهایی یافت.
رئیس اداره راه و شهرسازی شهرستان زهک افزود: بر اثر طوفان شدید گرد و غباری که 17 مرداد 94 با سرعت 86 کیلومتر بر ساعت منطقه سیستان را فرا گرفت، احتمال مسدود شدن راه ارتباطی بیش از 40 روستا از روستاهای شهرستان زهک میرفت که با حضور به موقع نیروهای خدوم این اداره قبل از مسدود شدن، این محورها بطور کامل بازگشایی گردید.
وی ادامه داد: طی این عملیات در 24 ساعت گذشته 32 نفر از راهداران این اداره با 15 دستگاه از ماشین آلات راهداری موفق به حمل ماسه بادی و آزاد سازی 9 نقطه از نقاط ماسه گیر در مسیر راههای ارتباطی سطح حوزه شهرستان شده است.
لازم به ذکر است در 24 ساعت گذشته بیش از 3500 متر مکعب ماسه بادی از روی محورهای ارتباطی جابجا گردیده و همکنون تمامی محورها باز می باشد.