گندم پرس: بیمارستان امیرالمونین تقریبا در ابتدای جاده ای قرار دارد که رفت و آمدهای زیادی را در آن شاهد هستیم.
جاده ای که میشود گفت تحت شرایط معینی باید کم و کاستی هایش جبران شود!جاده ای هر ثانیه اش امکان وقوع حادثه ای را هشدار میدهد که بسیار به رانندگان این مسیر نزدیک است.
به گمان یکی از عوامل اصلی دخیل در تصادفات جاده ای؛خود رانندگان هستند اما بهبود و کیفیت راهها جزء عوامل اولیه برای پیشگیری از وقوع حوادث جاده ای است.
در حقیقت کنترل و ساماندهی جاده های بین شهری و بزرگراهها تعادلی عمیق بین مسیرها ایجاد میکند.
افزایش حوادث بغرنج و پیچیده جاده ای؛پدیده ای است که اداره راه و شهرسازی موظف به پیگیری هر جه سریعتر مشکلات می کند؛بطور کلی پیگیری هر چه سریعتر مشکلات میتواند مانع از بروز حوادث شود مقیاس های یک جاده ی مطلوب از آسفالت تا بزرگراه شدن و رعایت استانداردها همه و همه در گرو وظیفه شناسی اداره راه و شهرسازی است.
اشاره به حادثه ای که در حاشیه ی جاده ی بیمارستان امیرالمونین رخ داده تنها گوشه ای از آمار وحشتناکی است که جان مردم را به خطر انداخته است.
در دو شب گذشته وقتی یک دستگاه پیکان سواری از بیمارستان أمیرالمونین قصد عزیمت به داخل شهر را داشته است در مسیر دور برگردان بعد از بیمارستان یک دستگاه پژو با پنج نَفَر سرنشین به سرعت به سمت زابل در حرکت بوده است و خودرو پیکان بعلت مهار نشدن در دور برگردان مسیر پژو رو بسته و باعث حادثه ای دلخراش شده
اوج این فاجعه زمانی بود که خودرو پژو از جاده خارج شده اما از ده نَفَر سرنشین دو خودرو فقط راننده پژو بنام اقای براهویی مصدوم و راننده پیکان اقای شیر علی نامی نیز دچار شکستگی دنده و خونریزی داخلی شده که سریعا توسط کادر بیمارستان به اتاق عمل منتقل و فعلا حال عمومی وی رضایت بخش است و سایر سرنشینان بصورت سرپایی در مرکز اورژانس بیمارستان مداوا و ترخیص شده اند و شنیده ها حاکی از آن است که برابر نظر أفسر کاردان پلیس راه. ۵٠درصد خودروی پیکان و ۵٠درصد اداره راه و مسکّن و شهرسازی نسبت به خودروی پژو مقصر إعلام شده است ضربه حاصل از برخورد چنان شدید بوده که موتور پیکان در فاصله بیست متری از خودرو افتاده بود و چنین حادثه ای در جاده خسارت زیادی به جان و امنیت شهروندان وارد کرده است.
تهیه ی عکس وگزارش:محمدنوری کارشناس حقوقی
حادثه دلخراش توجه و بازسازی مسئولین
ضمن عرض سلام وتقدیر و تشکر در خصوص حسن توجه شما کارشناس محترم نسبت به اتفاقات فاجعه بار جاده ای مسیر زابل به زاهدان….با توجه به عادی شدن این اتفاقات وتصادفات در این محور برای مسعولین دلسوز ما،حضور شرکتهای خصوصی فاقد صلاحییت و وجدان کاری مانند شرکت پاریز که بعداز گذشت چندین سال پیشرفت کاری قابل توجهی نداشته اند،وطبق گزارشات متعدد تصادفات از ناحیه راهنمایی و رانندگی مبنی بر امار تلفات ،کارشناسان اداره راه همچنان هیچگونه تصمیمی حداقل برای رفع نقاط حادثه خیز نگرفته اند…. ومطمعنا این اقدام تا زمانیکه یکی از مسعولین .. فرزندانش دچار چنین حادثه نشوند کسی بفکر نخواهد شد…..ضمنا طی بررسیها و شواهد موجوددلایل فوت مسدومین در مسیر و بیمارستان،عدم وجود امکانات از جمله پزشک جاده ای وبی تجربگیه به ظاهر بهیاران در امبولانس میباشد….با تشکر.
واقعادلخراش بود.پیگیری مسولین
کم توجهی مسئولین بایداین حادثه هامی باشد
بیشتررسیدگی شود مسئولین بایدبفکرمردم باشن جادهارو رو کنن وبه فکرامنییت مردم باشن
بیشتررسیدگی شود مسئولین بایدبفکرمردم باشن جادهارو درست کنن وبه فکرامنییت مردم باشن
کم توجهی مسئولین بیشتربفکرجان مردم باشید
با سلام و تشکر از اقای مهندس نوری بخاطر گزارش و تحلیل مستند و مبسوط در خصوص حادثه دلخراش محور زاهدان زابل اگر میزان خسارتی که شرکتهای بیمه وجامعه از این حوادث پرداخت میکنه محاسبه سود خیلی بیشتر از هزینه تکمیل این اتوبان می باشد اگر جان مردم را در این بین نادیده بگیریم اگر سایر کارشناسان صاحب نظر از کنار حوادث براحتی عبور نکنند و اینچنین موشکافانه بررسی کنند مسولین هم بفکر می شوند