تاریخ : پنج شنبه, ۱۱ خرداد , ۱۴۰۲ Thursday, 1 June , 2023

عوارض و مالیات کارخانه سیمان به حساب وزارت اقتصاد و دارایی واریز میشود!

  • کد خبر : 19829
  • ۰۶ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۸:۰۳
عوارض و مالیات کارخانه سیمان به حساب وزارت اقتصاد و دارایی واریز میشود!

شهرگندمــــ : پس از انتشار گلایه های مردمی و اظهار نظر استاندار و نوری فرماندار سابق زاهدان درخصوص کارخانه سیمان زابل , سید باقر حسینی و احسانفر مدیرعامل کارخانه سیمان سیستان توضیحاتی دراین خصوص ارائه کرده اند . پیگیریهای انجام شده است که پس از درمیان گذاشتن با وزارت اقتصاد و امور دارایی که این […]

شهرگندمــــ : پس از انتشار گلایه های مردمی و اظهار نظر استاندار و نوری فرماندار سابق زاهدان درخصوص کارخانه سیمان زابل , سید باقر حسینی و احسانفر مدیرعامل کارخانه سیمان سیستان توضیحاتی دراین خصوص ارائه کرده اند .

4

پیگیریهای انجام شده است که پس از درمیان گذاشتن با وزارت اقتصاد و امور دارایی که این عوارض و مالیات از حصول مرکز تولیدی به خزانه شهرداریهای کشور تعلق گرفته و این تقسیم بندی طبق شاخصه ها و معیارهای خاصی برای هر منطقه و شهرستانی لحاظ می گردد.
به گزارش شهرگندمـــ به نقل از اوشیدا , سید باقر حسینی ضمن اعلام این خبر گفت : در سنوات گذشته هم این موضوع پیگیری شده است ولی باتوجه به اینکه این قانون کلی می باشد توانسته ایم جذب نیروی بومی در کارخانه را داشته باشیم.

مالیات کارخانجات به حساب وزارت اقتصاد و دارایی واریز میشود

همچنین محمدرضا احسان‌فر مدیرعامل کارخانه سیمان سیستان نیز در خصوص اینکه چرا عوارض و یا مالیات ارزش افزوده این کارخانه عاید سیستان نمی شود،اظهار داشت: آنچه که تحت عنوان عوارض و یا مالیات ارزش افزوده از همه صنایع دریافت می شود طبق قانون بایستی به میزان اعلام شده به حساب وزارت اقتصاد و امور دارایی کشور واریز شود.

مدیرعامل کارخانه سیمان سیستان افزود: قسمتی از آن تحت عنوان مالیات در اختیار شهرداری ها قرار می گیرد و اینکه چه مقدار از این مالیات در اختیار شهرداری ها قرار می گیرد در حیطه کاری بنده نیست که مطلع باشم.

احسانفر ادامه داد: ما یک تکلیف قانونی داریم که عوارض متعلقه خودمان را به حسابی که دولت اعلام می کند ،واریز می کنیم و در واقع اینکه بنده به عنوان یک واحد صنعتی پولی را به حساب شهرداری زابل بریزیم اصلا این پول را به عنوان عوارض متعلقه بنده حساب نمی کنند .

وی تصریح کرد: پرداخت عوارض در کشور دارای یک حساب معینه است و این حسابی که ما مالیات را پرداخت می کنیم یک حساب تکمیلی است که ما هر سه ماه یک مرتبه احضار نامه ارزش افزوده خود را به دولت می دهیم.
احسانفر با بیان اینکه دولت از محل ارزش افزوده بر درآمد،درآمدی دارد افزود: این درآمد را دولت بین خودش ،شهرداری ها و سایر سازمانها تقسیم می کند و این هیچ ارتباطی با سیمان سیستان ندارد.

90درصد نیروهای کارخانه سیمان زابل بومی هستند
مدیرعامل کارخانه سیمان سیستان با احساسی خواندن موضوع جذب نیروی غیربومی در کارخانه سیمان سیستان خاطرنشان کرد: این کارخانه تعداد خاصی نیرو که نیاز داشته را توانسته جذب کند و اگر قرار بوده به عنوان یک واحد صنعتی موفق عمل کند در امر صادرات از حیث تولید از ظرفیت خوبی در حد اسم خودش بلکه بیشتر برخوردار شده است و بدنبال این شرکتهای وابسته دیگری را ایجاد کرده و باعث اشتغالزایی در حوزه معدن و ایجاد شرکت احیای معادن استان،در حوزه حمل و نقل،بزرگترین حمل و نقل استان را دارد .

دراستان از ما حمایتی نمیشود
این مسئول ادامه داد: علی رغم اینکه عدم حمایتها ،در افغانستان سرمایه گذاری کردیم اما متاسفانه آنچه که در این استان می بینیم نه تنها همیاری و حمایتی انجام نمی شود بلکه در جذب سرمایه گذار نیز عملی به واقع شاهد نیستیم.
احسانفر تاکید نمود: لازم است کسانی که اینگونه حرفها را می زنند یک بار از کارخانه سیستان و افرادی که در این مجموعه شاغل هستند بازدید و مصاحبه به عمل بیاورند تا مشخص شود نیروهای بکارگیری شده در این کارخانه اهل کدام منطقه هستند،یک واحد تولیدی آیا مقدور است که نیروهای خودش را هرروز صبح از شهرستان دور نیروهای خودش را سرکار بیاورد و بعدظهر به منازل آنها برگرداند.
مدیرعامل کارخانه سیمان سیستان بیان داشت: اینکه نیروهای این کارخانه غیر بومی هستند حرف نادرستی است ،به جزء تعداد اندکی از متخصصین که کمتر از 10 درصد بصورت ادواری از غیربومی  بدلیل نبود متخصص مورد نیاز در استان بهره گرفته شده است مابقی نیروها در حدود بالای 90 درصد در شهرستانهای زابل و زاهدان سکونت دارند.
وی عنوان کرد: اینکه ما تفکیک داشته باشیم کاملا غلط است و برای استخدام نیرو به اینکه این نیرو کجایی هست نگاه نشده است بلکه این مطلب که این نیرو برای سیستم چقدر دارای توان کار است ملاک است.
احسانفر با اشاره به اینکه وظیفه پیگیری در این رابطه را ندارم افزود: سید باقر حسینی از نمایندگانی هستند که با تمام قوت از منافع و صنایع استان دفاع کردند و من شاهد آن بودم ،اگر افرادی فکر کنند که عوارض این کارخانه برای شهرداری زاهدان بیایید،این راه خطا است و علتش این است آنچه که به شهرداری قاعدتا داده می شود بالاخره تجمیع از عوارض در سطح کل کشور و تبیین و تقسیم برای شهرداری های سراسر کشور است و البته در اینکه یک چانه زنی شود که سهم بیشتری به شهرداری بدهند قاعدتا بر مبنای جمعیت ، مساحت،فاکتورها و شاخص های دیگری انجام دهند.
وی با عنوان اینکه مرجع تقسیم کننده عوارض وزارت اقتصاد و امور دارایی است ،گفت: همیشه نتیجه یک نتیجه دلخواه نیست و نتیجه دلخواه برای زابل این است که تمام عوارض کل کشور را بدهند به سیستان و این کار نشدنی ست و بر اساس یکی سری شاخص ها و فاکتورهای محاسبه می شود.
وی با بیان این مطلب که در همین خصوص در هفته گذشته با امام جمعه زابل صحبت شده است ،بیان کرد: هر روز صبح دو اتوبوس به مقصد زاهدان و دو اتوبوس به مقصد زابل نیروهای این کارخانه را سرویس دهی می کنند و این افراد بومی منطقه هستند.

احسانفر : خودم بومی منطقه و به شدت به مردم و منطقه تعصب دارم
این مسئول با بیان اینکه خودم بومی منطقه و اهل زاهدان هستم افزود: من بومی منطقه هستم و به شدت نسبت به مردم این منطقه تعصب دارم و به همین دلیل غالب کارهای که در این استان و منطقه انجام می دهم به شدت مورد بی مهری دوستانمان قرار گرفته در حالی که قاعدتا باید عکس قضیه باشد و ما را مورد حمایت قرار دهند،بعضی از دوستان شرایطی را بوجود می آورند که یک سرمایه گذار علاقه ای از اینکه در این منطقه حضور پیدا کند را نداشته باشد.
مدیرعامل کارخانه سیمان سیستان افزود: افرادی که چنین ادعاهایی دارند بیایند و ببینند که چرا یک مجموعه از سی ام آذرماه تعطیل شده و با وجود تعطیلی یک نفر از نیروهای خودش را اخراج نکرده است ،چرا ششصد و بیست هزار کریکت و 80 میلیارد تومان پول تولید شده برروی زمین ریخته شده است

لینک کوتاه : http://gandomkhabar.ir/?p=19829

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 13در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۱۳
  1. آقای احسانفر…………..

  2. بازم ازت ممنونیم حاج یونس و در کنارتیم داداش

  3. منظور ما از بومی بودن نیروها این است که افراد متعلق به دو قومیت بومی منطقه یعنی سیستانی و بلوچ باشند . وگرنه از لحاظ تعریف اداری و قانونی هر کسی که 5 سال در یک منطقه ساکن باشد بومی محسوب می شود . و منظور دوستان هم قطعاً از اینکه عنوان نموده اند که نیروهای کارخانه غیر بومی هستنداین نبوده که نیروهای کارخانه سیمان از شهرهای استان دیگری که از نظر مسافت به استان ما نزدیک است تشریف می آورند . بلکه منظور دوستان این بوده که اغلب نیروهای کارخانه از بین قوم بلوچ و زابلی که در منطقه حق آب وگل دارند و باید در اولویت استخدامی باشند نیستند .

  4. مدیر سایت گندم پرس لطفاً این مطلب را در خبرگذاری مهر مطالعه کنید . تیتر خبر (عوارض رفع آلودگی کارخانه سیمان به شهرداری آبیک پرداخت می‌شود ). ممکن است درآمد عوارض کارخانه سیمان مستیماً به حساب شهرداری زاهدان واریز نشود . اما قطعاً این عوارض پس از کسر مبلغی از آن تحت عنوان مالیات به حساب شهرداری زاهدان واریز خواهد شد . حالا چه مستقیم و چه غیرمستقیم در نهایت درآمد حاصل از عوارض کارخانه سیمان سیستان در اختیار شهرداری زاهدان قرار می گیرد .
    http://www.cementgroup.ir/newsView.aspx?IDnews=2833

  5. جناب احسانفر درست فرمودند که عوارض کارخانه را مسقیماً به حساب شهرداری زاهدان واریز نمی کنند . ولی درآمد حاصل از این عوارض پس از کسر مالیات در اختیار شهرداری زاهدان قرار می گیرد . و منظور امام جمعه معزز زابل هم همین بوده که این کارخانه را به اسم سیستان احداث نموده اند ولی حتی یک ریال هم برای سیستان منفعت ندارد .

  6. آقای احسانفر از شما انتظار بیشتری بود فرمایشات شما بوی منت گذاشتن بر سر مردم سیستان را میدهد کاری نمی کنی منت نگذار

  7. عزیزان اون کریکت نیست.کلینکر صحیح می باشد که یکی از محصولات کارخانه هست که قبل از اینکه آسیاب شود و به سیمان تبدیل شود بهش میگن کلینکر.البته جهت اطلاع آقای احسانفر ارزش کلینکر در بازارجهانی افزایش پیدا کرده است.لازمه در این زمینه برنامه ریزی گردد.البته با توجه به کاهش قیمت سوخت احتمال کاهش مجدد قیمت جهانی کلینکر وجود دارد.

  8. انتقاد خیلی خوبه اما گزک کردن و خط ونشون کشیدن خیلی بده ؟!! بجای اینکه درخصوص برخی اشکالات انتقاد کنیم ، داریم کارخانه خودمان را که یک مدیر عامل خودی دارد،می کوبیم؟!! آنوقت وقتی ایشان توضیح می دهند می گوییم حرفهایتان بوی منت می دهد. کارخانه سیتستان کارخانه ای است که آقای احسان فر با چنگ و دندون آنرا سر پا نگه داشته وما باید برای بقای آن تلاش کنیم نه اینکه مسئولان آنرا دلسرد کنیم.

    • اقای سرگزی از فامیلت دفاع نکن.ما از اقای احسانفر انتظار بیشتری داریم.اقای احسانفر اگر خودش را بومی منطقه میداند باید بیشتر از این به فکر سیستان باشندو تا جایی که دستش میرسد کاری کند که از این درامد چیزی هم نصیب سیستان شود.بعد هم اقای احسانفرهیچ موقع نتیجه دلخواه سیستانیهاگرفتن در امد کل کشور نیست بلکه به دنبال ان هستند که به انچه حقشان است دست یابند.حرفهای شما از منت هم بدتر است…

  9. به نام خدا
    با سلام
    شهرگندم لطفا قسمت های (چرا یک مجموعه از سی ام آذرماه تعطیل شده و با وجود تعطیلی یک نفر از نیروهای خودش را اخراج نکرده است ،چرا ششصد و بیست هزار کریکت و ۸۰ میلیارد تومان پول تولید شده برروی زمین ریخته شده است ) و قسمت ( در افغانستان سرمایه گذاری کردیم) را پیگیری کنید .

  10. چقدرنخبه سرمایه گذار در سیستان و بلوچستان از این استان بدلیل هجمه ها و کینه های شخصی فراری شده اند و چراهمه نظاره گر و کمک کننده کینه ورزان شدیم؟
    چرا خراسان جنوبی بهترین مکان برای سرمایه گذاری خارجی ها وغیر بومیان و توسط سوئیس و جهت صادرات به افغانستان شناخته می شود؟
    وقتی تعریف بومی و غیربومی را بر اساس علائق شخصی مطرح می کنم و غیر الگو شناخته نشد! وقتی از غیربومی کمک خواستم و هنگام احتیاج او کمک نکردم.
    وقتی مسئولیت و نقش و ضعف دیگران را بسیار بزرگ دیدم و از مسئولیت و نقش من در اقتصاد واجتماع و فرهنگ خبری نبود.وقتی نظارت اجتماعی(امربه معروف و نهی از منکر)تعطیل گردیدو همه یکطرفه به قضاوت رفتیم هر شاکی محق و هر متهم گناهکار و هر….. الگو!یک نکته مشخص است تغیرنگرش ! و وقتی نگرش عوض شدرفتار عوض می شودو وقتی رفتار عوض شد عملکرد عوض می شود و وقتی عملکرد عوض شد می بینی همان ویرانی و خرابی در هر جا همانگونه که اکنون می بینی! به الگو مردمان اعجاب انگیز ، آسمانی و فضائی! شهر سوخته توجه کرده اید که چگونه ان مردمان همکاری با الگو ها،ادیان مختلف و غیر بومی را برای اول شدن در دنیا داشته اند ! رفتار آنها می تواند الگو پیشرفت اسلامی ایرانی من و همه باشد
    اگر فلفلش تند بود می توانی سانسور کنی عزیز.

    • امیر محمد خان ما اینجور نخبه و سرمایه گذاری که یک ریال برای سیستان منفعت ندارد نمی خواهیم…