شهرگندمـــ : رقابتهای کبدی ساحلی قهرمانی آسیا از چند روز قبل در کشور تایلند آغاز شده است.
به گزارش گندمـــ پرس به نقل از معراج شیخ کاپیتان سیستانی تیم ملی , تیم ملی کشورمان در سخت ترین گام این رقابتها موفق شد از سد تیم پرقدرت هند که چندین دوره قهرمانی دنیا را بدست آورده است , عبور کند و این تیم را شکست دهد.
با توجه به این نتیجه تیم ملی کشورمان را میتوان از هم اکنون قهرمان این مسابقات دانست .
لازم بذکر است علاوه بر بازیکنان سیستانی ( معراج شیخ و هادی اشترک و. . .) که در تیم ملی حضور دارند سعید مقدم بقا بعنوان مدیر فنی , بهزاد بامری بعنوان مربی و کیانوش نادریان بازیکن سابق تیم ملی کشورمان نیز بعنوان سرمربی تیمهای ملی بانوان و آقایان تایلند دراین مسابقات حضور دارد
افرین به شما
با سلام و خدا قوت یه همه بازیکنان تیم ملی کبدی ساحلی که درترکیب آن جوانان و نوجوانان سیستانی می درخشند و مربی با غیرت سیستانی آقای بهزاد بامدی. ان شاالله با مدال خوش رنگ طلا برگردیداین پیروزی را به شما و همه ملت بزرگ ایران خصوصا سیستانی های صبور تبریک و تهنیت عرض میکنم . دوستان اجرتان با امام حسین (ع)
ممنون سیستان فراموش شده را در این میدان ها زنده کنید . متشکرم کبدی را سیستانیان به هند برده اند