در روزهای گذشته برحسب اهمیت شرایط تحصیلی دانش آموزان در مدارس، سوالی طرح و شرایط وسایل سرمایشی، فاصله گذاری اجتماعی و تهویه مناسب را از مخاطبین گندم خبر جویا شدیم که براساس کامنت های درج شده بیشتر والدین از شرایط برخی مدارس ابراز گلایه داشتند.
به گزارش گندم خبر، مدارس در استان سیستان و بلوچستان همزمان با سراسر کشور براساس استاندارهای تعیین شده بازگشایی گردید ، بازگشایی که گلایه های زیادی را در پی داشت و نکرانی را مهمان خانه های والدین دانش آموزان نمود.
این نگرانی ها باعث گردید با طرح سوالی از وضعیت مدارس اطلاع پیدا کنیم که بیش از ۶۰۰ نظر دریافتی در ذیل این سوال از نام مدارس مختلف نشان می دهد که در برخی مدارس استان مشکلاتی در خصوص موارد ذکر شده وجود دارد.
بعد از درج این سوال ، سازمان نوسازی واکنش نشان داد و آموزش و پرورش نیز سکوت کامل اختیار نمود.
روابط عمومی سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس اظهار داشت: در راستای جایگزین نمودن وسایل سرمایشی استاندارد و با در نظر گرفتن امکانات موجود و لحاظ نمودن تامین نیاز ادارات آموزش و پرورش شهرستان ها و مناطق، از ابتدای سال ۱۳۹۸ تا پایان سال ۱۴۰۰ تعداد ۱۳۳۰ دستگاه اسپیلت دوزمانه و ۳۴۷۳ دستگاه پنکه دیواری به منظور نصب و بهره برداری در مدارس و کلاسهای درس مناطق شش گانه حوزه سیستان تخصیص و توزیع شده است.
با توضیحات این سازمان می توان چنین دریافت که در مواردی کوتاهی هایی از سوی آموزش و پرورش و یا شاید مدیران مدارس رخ داده است و مشخص نیست امکانات دریافتی چرا برای رفاه حال دانش آموزان استفاده نمی شود؟ و باید دید چند مدیر مدرسه پیگیر کولر و تجهیزات بوده اند که به آنها تحویل داده نشده است.
آیا مدیران مدارس که نام آنها در میان پیام های ارسالی مردم دیده می شود، زمانی که بخشنامه اعلام موارد نقص مدرسه دریافت نموده اند، آنها را اعلام داشته اند و یا خیر ؟ که امروز دانش آموزان با چالش جدی رو به رو شوند.
آموزش و پرورش اگر چنین بخشنامه ای دارد چک کند کدام مدیر اعلام رضایت داشته است و امروز دچار مشکلات است و آن مدیر را عزل کند تا درس عبرتی باشد برای سایرین.
متاسفانه بعضی مدارس کولر دارند روشن نمی کنند و بعضی مدارس کولر دارند نصب نمی کنند.
شاید در گذشته کوتاهی هایی رخ داده است اما با انتصاب میرعبدی انتظار میرود که چنین مسائلی تدبیر و رفع گردد.
به هرحال چنین شایسته است که ستاد ملی کرونا در استان و در راس آن جناب استاندار چاره ای برای رفع نگرانی دانش آموزان بردارند.