شهرگندمـــــ : جمعی از دانشجویان و اساتید شرکت کننده در همایش آمایش سرزمین در زاهدان از مکانهای تاریخی سیستان بازدید کردند.
معصومه پرندوار در گفتگو با شهرگندمــ هدف از این بازدید را آشنایی بیشتر دانشجویان و اساتید کشور با فرهنگ و تمدن سیستان عنوان کرد .
بزی رئیس شورای شهر زابل که بهمراه شهرداری زابل و فرمانداری هامون برگزار کننده این مراسم بودند درگفتگو با شهرگندمــ , آمادگی شورای شهر و شهرداری زابل جهت حمایت از کارهای فرهنگی را اعلام نمود و گفت : امیدواریم اینگونه بازدیدها و برنامه های مشابه این سیستان را همانگونه که هست به مردم کشورمان بشناساند.
سرپرست شهرداری زابل همراه با بازدیدکنندگان
راهداری مسئول زحمت کش واحد خبر زابل در حال تهیه خبر
بارانی کارشناس میراث فرهنگی در حال تشریح موزه شهر سوخته برای بازدیدکنندگان
عکس یادگاری اعضای شورای شهر , شهردار و مسئولین فرمانداری هامون با اساتید و دانشجویان
کاوشگران شهر سوخته
س کاش سرپرست شهرداری و رئیس شورای شهر یه کمی به نحوه شهرسازی در شهر سوخته دقت کنن و یاد بگیرن به جایی که عکسای خوشکل بندازن….؟؟؟؟ البته که راه اندازی اینجور همایشات عالیه ولی بهتره شهرداری گوشه چشمی هم به معضلات شهری هم داشته باشن باید یک همایش هم در راستای نظافت شهر وچاله هایی که در سطح معابر هست برگزار میکردن.
با سلام. جناب مهندس نوری عزیز همایش نذار و عکس ننداز. مشکلات رو حل کنین. مگه نگفتید ما بیاییم همه مشکلات حل میشه چی شد. شما که ………………….. به جایه اینکه هزینه اینجور مراسمات رو بدی جناب مهندس نوری بهتر نیست به فکر شهر و پرسنل باشین؟؟؟؟؟