رئیس دانشگاه پیام نور زابل گفت: این دانشگاه ۱۷۰۰ دانشجو در ۲۴ رشته تحصیلی دارد که با سیستم آموزش ترکیبی در حال تحصیل می باشند.
گندم خبر, سیاسر در جمع اصحاب رسانه اظهار داشت: این دانشگاه با قدمت بسیار زیاد امکانات خوبی دارد و کلاس ها بصورت الکترونیکی و آنلاین با سایر نقاط کشور برگزار می گردد و کتابخانه دانشگاه با بیش از بیست هزار جلد کتاب بعد از زاهدان در رده دوم قرار دارد.
وی افزود: کارآفرینی یکی دیگر از مواردی است که مورد توجه این دانشگاه قرار گرفته است مانند احداث گلخانه و به ثمر رساندن انگور یاقوتی و گیاهان بومی منطقه سیستان با بهینه سازی آب و همچنین در سال ۹۶ مسجد دانشگاه افتتاح و سوله ورزشی تا مرحله فنداسیون و اسکلت پیش رفته است.
اویسی رئیس دانشگاه پیام نور استان سیستان و بلوچستان نیز در این نشست ضمن تبریک اعیاد شعبانیه اظهار داشت: دانشگاه پیام نور زابل سال ۱۳۶۸ افتتاح شده است و در حال حاضر ده مرکز و واحد دانشگاهی در سطح استان دایر که سهم شمال استان دو واحد دانشگاهی یکی در زابل و دیگری در شهرستان زهک می باشد.
وی یادآور شد: دانشگاه پیام نور امسال ۲۸ درصد افزایش دانشجو نسبت به سالهای گذشته داشته است.
وی افزود: امسال رئیس دانشگاه قصد دارد بزرگداشت سی امین سالگرد تاسیس دانشگاه پیام نور زابل را برگزار کند.
وی تصریح کرد: دانشگاه پیام نور ۱۱ شهید دارد که یکی از آنان شهیده است و یک خانم می باشد و این موضوع مهم باعث افتخار ما است .
اویسی افزود: دانشگاه پیام نور در اسفند سال گذشته میزبان دو شهید گمنام بود که باعث ایجاد فضای معنوی در روحیه تمام همکاران شده است .
رئیس دانشگاه پیام نور استان سیستان و بلوچستان در پاسخ به سوال خبرنگار گندم خبر که دانشگاه پیام نور استان در بین سایر دانشگاههای کشور از چه جایگاهی برخورداراست اظهار داشت: جایگاه دانشگاه پیام نور با توجه به سبک سیاق و برنامه راهبردی در آینده نزدیک تنها دانشگاهی خواهد بود که انحصاری آموزش مجازی برگزار خواهد کرد و سهم ما از ۴۵۰ هزار دانشجو کل کشور ۱۲هزار دانشجو می باشد که با پراکندگی که در استان داریم در شهرهای راسک و سوران و در جاهایی حضور داریم که به ندرت امکانات می رود و در حال حاضر ۶۰ نفر عضو هیئت علمی داریم.
وی در پاسخ به سوال دیگر خبرنگار ما مبنی بر ایجاد شرایط تدریس مقاطع تحصیلات تکمیلی و علمی پژوهشی در دانشگاه پیام نور زابل بیان کرد: در مقاطع تحصیلات تکمیلی ما عضو هئیت علمی با رتبه های بالا نداشته ایم و از این باب ضربه خورده ایم و تلاش داریم تحصیلات تکمیلی از جای دیگر به استان منتقل شوند.
وی در در ادامه افزود: در حال حاضر با رشد دانشجو در مقطع کارشناسی رو به رو هستیم و در حال حاضر چهار رشته ارشد در استان داریم.
بله وقتی با استاد حق و تدریس روزگار میگذرونین و هیت علمی جذب نمکنین و جونای این منطقه با دکترا بیکارن بایدم هیت علمی با رتبه بالا نداشته باشین
دکان باز کردین
دانشجو میگیرین یه حق و تدریس هم میگین بهش درس بده و یه مدرک مدین و پپپپپپووووول ل ل ل میگیرین