گندم پرس:جناب آقای استاندار انتخابات پایان یافت و سکوت معنا دار چندین ماه شما کماکان ادامه دارد البته همه به این سکوت اشراف کامل دارند که دلیل اصلی آن انتخابات و آینده همسو بودن نمایندگان با دولت در استان می باشد.
برنامه ریزی های شما نمی دانیم چقدر در استان به ثمر رسیده است و آیا به آن نتیجه ای که انتظار داشته اید رسیده اید یاخیر ولی باید به عرض برسانیم دیگر وقت سکوت نیست و تنها بهانه شما برای سکوت نیز زمانش به پایان رسید و حال وقت پاسخگویی می باشد.
رئیس استان،استاندار محترم مردم ما مشتاقند تا صحبت های شما را در حوزه سیستان و عملکردتان را بشوند و ببینند؛
_ آیا بازاچه های مرزی ساماندهی شد؟
_ آیا سفرهای پر خرج مدیران و وزیران نتیجه داد؟
_ آیا نمی خواهید کمی از مدیریت ضعیف محیط زیست استان و مدیر غیربومی که عالم خواندیدش و مدبر، سخن بگویید؟
_ آیا وقت تکان دادن مسئولان غیرمسئول نرسیده است؟
_ آیا زمان آن نرسیده به مدیران خود تاکید و توصیه کنید به جای کارهای سیاسی و حزبی شنوا و بینای مشکلات مردم باشند؟
_ آیا تصمیم نگرفته اید به سیاسی کاری های که حاصل آن لجبازی و فشار به معیشت مردم و وارد آمدن خسارت به منطقه می باشد پایان دهید؟
_ آیا وقت آن نرسیده مردم را در جریان گزارش پروژه آبرسانی به مزارع قرار بدهید؟ با اینکه به جز مناطق پایلوت بقیه نقاط هنوز در مرحله تجهیز کارگاه به سر می برد و سه سال زمان کافی و مناسبی برای به اتمام رساندن آن به نظر نمی رسد.
_ آیا راه چاره ای برای عبور از جاده ی مرگ در دستور کار مدیرانتان قرار داده اید؟
و سوالات بسیاری که پاسخش در دستان و گره گشایی از کلام شماست.
جناب آقای استاندار تلاش شبانه روزی مجموعه استانداری و فرمانداری در استان، برای برگزاری هرچه با شکوه تر انتخابات ستودنی است، اما؛
_ آیا به اهداف حزبی خود نزدیک شده اید و این گهواره که مدتهاست برای خواباندن و خاموش کردن مشکلات و دردهای مردم در دامان سیاست کاری تان تکان می خورد،آیا از حرکت باز ایستاده؟ و زمان گفتن و شنیدن و چاره گشایی فرا رسیده؟
صبر مردم صبور این دشت تشنه دیگر رو به انتهاست و دیگر از این هجمه ی سکوت خسته شده اند وچشم به اقدامی موثر از جانب شما و تیم کاریتان در استان به خصوص در سیستان دوخته اند.
جناب آقای استاندار انتخابات پایان یافت و اکنون به پاس این حضور گسترده و حماسه آفرینی همیشگی، نوبت رسیدگی به دغدغه ها و حمایت قاطع از مردم می باشد و انتظار داریم با تلاش و پیگیری بحث منطقه آزاد سیستان را به طور جدی در چرخه ی پیگیری قرار دهید و کارنامه ی خویش را رنگ وبوی تازه ای ببخشید.
به راستی از زخم های عمیق مردم اطلاع دارید و به آن فکر کرده اید؟
زخمی که درمانش گاهی هیچ دارویی جز صبر،مهاجرت، فراموشی و امید به آینده نیست.
جناب آقای استاندار !
این بیمار در حال احتضار مدتهاست که مورد بی مهری دولتمران- طبیبان- قرار گرفته است .
تقاضا داریم با کلید تدبیر و امید، روح امید را دیگر بار در این کالبد نیمه جان بدمید.
به امید سیستانی آباد
کمی آهسته تر تا مزاحم خواب شریفشان نشوید
لایک
امیدوار باشیم نمایندگان منتخبمان نامه نگاری و پیگیری فعالیتهای اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی سیستان را مشترکا انجام دهند
توپ در زمین ماست و منتظر نباشیم ناجی افسانه ای از غیب بیاید ناجی خود ما مردم و کمک کنیم نخبگان و سرمایه گذاران فراری داده شده مجدد بازگردند و نمایندگان منتخب با پشتیبانی بررگان و مردم و روحانیت معزز و همراهی نمایندگان کنونی می توانند از همکنون فعالیتشان را شروع کنند انشاالله
دوست همدیگر باشیم
یا علی مدد
باسلام جناب لطفا تندنرویدهمه چیز با آرامش وباصحبت کردن وپیشنهاددادن مشکلات حل خواهد شد. درغیراینصورت طوفان گردوغبارش بیشتربرسرمردم سیستان مییاد
میبارد
با سلام جدا از تمام مسایل خداروشکر دوگزینه بسیارخوب برای اولین باربه مجلس راه یافتند تا بایاری خداوند وهمراهی وهمکاری روحانیت ،معتمدین ،نخبگان وازهمه مهمتر پشتوانه مردمی شیعه وسنی گره ای ازمشکلات سیستان باز شود پس با تمام وجود کینه ها ودشمنی ها را کنار بگذاریم تاشاهدفردایی آباد برای دیاررستم دستان باشیم. سرافراز باد بلوچ وزابلی
گروهی دراستان نه کاری مثبتی انجام می دهند ونه به کسی این اجازه رومی دهند زخمات استاندار برهیچ کسی پوشیده نیست امااین جریان مخالف کاملا مشخص است ازکجا دارد آب می خورد.
درود بر سیستانی و بلوچ متعهد و وفادار یک عده بر طبل اختلاف می زنند تا راه برای آنان باز شود . استان ساختنش فقط توسط سیستانی و بلوچ میسر است اگر توسط افراد خاص آباد می شد تا حالا آباد شده بود
بارها تجربه شده طرز فکر غلط را نمی شود تغییر داد . آیا می شود یک علف را تبدیل به یک درخت میوه کرد . قریب به ۳ سال است که ایشان به استان تشریف آوردند . بنده در سفری که تقریباً ۱ سال پیش به قسمت جنوب استان داشتم تا سفری که همین اواخر به این منطقه داشتم متوجه توسعه و پیشرفت در این منطقه نسبت به قبل شدم . خط راه آهن در آن منطقه در حال احداث می باشد . اما در منطقهٔ سیستان که پا می گذاری به جزء فقر و فلاکت چیزی را نخواهی دید . ناهماهنگی و عدم تجربهٔ نمایندگان فعلی هم مزید بر علت شده ، امام جمعهٔ معزز زابل بارها مشکلات منطقهٔ سیستان را مطرح نموده اند . اما یک دست که صدا ندارد . نمایندگان هستند که به وزیران و هیئت دولت دسترسی دارند و می توانند در صورت لزوم بازخواست نیز نمایند . نمایندهٔ ما می رود به خاطر عزل رئیس فلان اداره ، فلان وزیر را به مجلس می کشاند . وزیر کارت قرمز می گیرد و روز بعد همان رئیس قبلی ابقإ می شود .
فکر کنم این موضوع که استان ما سکوی پرتابیست برای مدیران غیربومی در نهایت تبدیل به یک ضرب المثل شود . تا تفرقه بر فضای استان حاکم باشد این استان درست بشو نیست . همین جو انتخاباتی حاکم در سیستان و تخریب کاندیداها توسط کاندیدهای رقیب ، هرچه گفتند دست از طایفه گری بردارید باز اوضاع بدتر شد .
دکتر دهمرده روحیهٔ مطالبه گری بالایی دارند . و ما امیدواریم دکتر کیخا هم هم سو و متحد با ایشان مشکلات سیستان را پیگیری نمایند .