false
true
true
آیا بی آبی در روستاها , گرمای طاقت فرسا , طوفان 76 کیلومتری و هوای ناسالم نیاز به ستاد بحران ندارد ؟
گندمــ پرس :درحالی از سوی ستاد بحران استان اعلام می شود که شرایط در سیستان نیاز به تشکیل ستاد بحران ندارد که مردم در شمال سیستان با بحران بی آبی مواجه هستند و طوفان شن نیز بسیاری دیگر از مردم را خانه نشین کرده و گرمای طاقت فرسا نیز امان مردم را بریده است. حال […]
true
گندمــ پرس :درحالی از سوی ستاد بحران استان اعلام می شود که شرایط در سیستان نیاز به تشکیل ستاد بحران ندارد که مردم در شمال سیستان با بحران بی آبی مواجه هستند و طوفان شن نیز بسیاری دیگر از مردم را خانه نشین کرده و گرمای طاقت فرسا نیز امان مردم را بریده است.
حال سوال این است که واقعا چه شرایطی باید بوجود آید که نیاز به تشکیل ستاد بحران استان حس شود ؟ آیا باید کسانی که در بحران بی آبی به سر می برند , از تشنگی بمیرند تا اتاقها را رها کنید و به سیستان سری بزنید و ستاد بحرانی تشکیل شود ؟
آیا بی آبی در روستاها , طوفان 76 کیلومتری همراه با میزان بالای ریزگرد و دمای هوای 48 درجه( طبق اعلام هواشناسی , که مردم معتقدند دمای هوا بسیار بالاتر می باشد) نیاز به تشکیل ستاد بحران ندارد ؟ پس بفرمایند که چه شرایطی باید ایجاد شود تا ستاد بحران تشکیل گردد.
باردیگر توصیه می شود ستاد بحرانی که قرار است برای سیستان تصمیم گیری کند در سیستان تشکیل شود تا درد مردم حس شود ؟
به گزارش گندمــ پرس به نقل از ایسنا , کارشناس هواشناسی سیستان و بلوچستان گفت: در 24 ساعت گذشته زابل با دمای هوای 48 درجه سانتی گراد، برای سومین روزمتوالی گرمترین شهر کشور شده است.
علی ملاشاهی با بیان مطلب بالا اظهار کرد: دمای هوای زابل در روزهای شنبه، یک شنبه و دوشنبه این هفته به ترتیب 47، 48 و 48 درجه سانتیگراد ثبت شده است.
وی افزود: شدت گرمای هوا در این شهرستان به افزایش سرعت وزش بادهای محلی 120 روزه در شمال سیستان و بلوچستان می انجامد که انتظار می رود با شدت گرفتن وزش این بادها، دمای هوا در این منطقه به صورت موقتی خنک تر شود.
در حالی گرمای هوا در شهرستانهای شمالی سیستان و بلوچستان حاکم است که بر اساس گزارشهای محلی از این مناطق، روستاهای زیادی با مشکل قطع آب مواجه بوده و نمیتوانند از وسایل خنک کننده هوا استفاده کنند.
دیروز عباس نخعی، عضو شورای شهرستان هیرمند به خبرنگار ایسنا گفته بود: آب شرب در روستاهای، کیخا، لنگر بارانی، عبدالله بارانی، کنگ امامداد، محمدحسین بارانی، لکزایی، دراز، خاکسفیدی، شندک کیان آباد، شندک غلام رسول، صفرزایی، ملا نورمحمد، قلعه کولک، دولت آباد و گرگیچ از یک ماه گذشته تا کنون قطع بوده و تنها در ساعات معینی از روز وصل میشود.
علاوه بر گرمای هوا و قطعی آب در روستاهای شمال سیستان و بلوچستان، وزش بادهای 120 روزه وضعیت هوای این مناطق را به حالت ناسالم در آورده است.
غلامحسین عابدی رئیس اداره هواشناسی سینوپتیک زابل در این باره به خبرنگار ما گفت: در ادامه وزش بادهای 120 روزه و بر اساس پیش بینی های قبلی، امروز سرعت وزش باد و گرد و خاک در ایستگاه فرودگاهی زابل به 76 کیلومتر بر ساعت رسید و وضعیت کیفیت هوا را به حالت ناسالم درآرود.
وی افزود: طوفان و گرد و خاک میزان دید افقی در فرودگاه زابل را تا 3500 متر کاهش داد و غلظت ذرات معلق در هوای شهر را نیز به 232 میکروگرم بر مترمکعب یعنی، شرایط ناسالم رساند.
با این وجود غلامرضا اربابی مدیر کل مدیریت بحران استان اعتقادی به بحرانی بودن شرایط در شمال استان نداشته و به خبرنگار ما می گوید: طوفان امروز در شهرستانهای شمالی استان شدید نیست و لزومی بر تشکیل جلسه اعضای ستاد بحران وجود ندارد.
true
true
true